Skip to content

Wil je een professionele website laten maken?

RdH-Design realiseert op maat gemaakte websites
voor bedrijven van elke omvang
professionele-website-laten-maken
rdh-design-professionele-website-laten-maken
Als ervaren webdesigner onder de naam RdH-Design ben ik helemaal in mijn element als het gaat om het ontwerpen, bouwen en onderhouden van op maat gemaakte websites voor bedrijven van elke omvang. Dankzij mijn samenwerking met een fantastisch team van experts uit verschillende vakgebieden kan ik voor elk vraagstuk op het gebied van website-ontwerp, -ontwikkeling en -onderhoud een oplossing op maat bieden. Ik begrijp als geen ander dat elke onderneming uniek is en daarom zorg ik met dit team dat onze websites aan al jouw specifieke wensen voldoen!
Op maat gemaakte websites bouwen

met Wordpress

Beproefd en getest gebruik ik Wordpress als Back-Bone CMS met een intuïtieve visuele editor. Dit, gecombineerd met flink wat kennis van HTML, CSS, JavaScript en andere gerelateerde tools stelt het me in staat om voor jou op maat gemaakte websites te kunnen bouwen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website voor jouw startup of een bestaande website wilt laten upgraden, ik sta graag klaar om je te helpen. 

wordpress
responsive
Een responsive website

die er goed uitziet op elk apparaat

Ik ontwerp en realiseer professionele websites die volledig responsive zijn, zodat jouw klanten altijd kunnen genieten van een optimale gebruikerservaring. Zo kunnen jouw klanten je website bekijken op elk apparaat, zonder dat dit afbreuk doet aan hun gebruikerservaring. Met een goed doordacht ontwerp zorg ik ervoor dat je klanten ongeacht het apparaat dat zij gebruiken, altijd toegang hebben tot jouw inhoud.

Een goed ontwerp hoeft niet veel te kosten

Het doel is om ervoor te zorgen dat de kosten voor een website beheersbaar blijven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat een goede website niet per se duur hoeft te zijn. Door samen te werken, kunnen we jouw specifieke behoeften en vereisten bepalen en een website ontwerpen die past binnen je budget en toch voldoet aan jouw verwachtingen en doelen. Ik zal altijd transparant zijn over de kosten en proactief opties voorstellen om ervoor te zorgen dat we binnen je budget blijven.

 

professionele website laten maken

Een duidelijk stappenplan

Ik schiet niet met hagel. Een professionele website laten maken vergt inzicht. Daarom begin ik altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en doelen. Samen met jou ga ik graag op onderzoek uit om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat kunnen weergeven in je website. Op basis van deze informatie ontwerp en ontwikkel ik een op maat gemaakte website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren voor je klanten.

Wilt je een professionele website laten maken die aan al jouw wensen voldoet?

René den Heijer

Stuur me gerust een mailtje
Of bel me even!