Skip to content

Wil je een professionele website laten maken?

RdH-Design realiseert op maat gemaakte websites
voor bedrijven van elke omvang
professionele-website-laten-maken
rdh-design-professionele-website-laten-maken
Als ervaren webdesigner onder de naam RdH-Design ben ik helemaal in mijn element als het gaat om het ontwerpen, bouwen en onderhouden van op maat gemaakte websites voor bedrijven van elke omvang. Dankzij mijn samenwerking met een fantastisch team van experts uit verschillende vakgebieden kan ik voor elk vraagstuk op het gebied van website-ontwerp, -ontwikkeling en -onderhoud een oplossing op maat bieden. Ik begrijp als geen ander dat elke onderneming uniek is en daarom zorg ik met dit team dat onze websites aan al jouw specifieke wensen voldoen!
Op maat gemaakte websites bouwen

met Wordpress

Beproefd en getest gebruik ik Wordpress als Back-Bone CMS met een intuïtieve visuele editor. Dit, gecombineerd met flink wat kennis van HTML, CSS, JavaScript en andere gerelateerde tools stelt het me in staat om voor jou op maat gemaakte websites te kunnen bouwen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website voor jouw startup of een bestaande website wilt laten upgraden, ik sta graag klaar om je te helpen. 

wordpress
responsive
Een responsive website

die er goed uitziet op elk apparaat

Ik ontwerp en realiseer professionele websites die volledig responsive zijn, zodat jouw klanten altijd kunnen genieten van een optimale gebruikerservaring. Zo kunnen jouw klanten je website bekijken op elk apparaat, zonder dat dit afbreuk doet aan hun gebruikerservaring. Met een goed doordacht ontwerp zorg ik ervoor dat je klanten ongeacht het apparaat dat zij gebruiken, altijd toegang hebben tot jouw inhoud.

Een duidelijk stappenplan

Ik schiet niet met hagel. Een professionele website laten maken vergt inzicht. Daarom begin ik altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en doelen. Samen met jou ga ik graag op onderzoek uit om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat kunnen weergeven in je website. Op basis van deze informatie ontwerp en ontwikkel ik een op maat gemaakte website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren voor je klanten.

professionele website laten maken

1

Ontdekking

In deze fase zal de focus liggen op het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over de wensen en behoeften van jou en de doelgroep. Het doel is om een duidelijke briefing samen te stellen die als basis dient voor de rest van het proces.

2

Wireframing

In deze fase zal er een basisstructuur van de website worden opgesteld in de vorm van een wireframe. Dit is een schematische weergave van de website, waarin de belangrijkste elementen en functionaliteiten worden vastgelegd.

3

Prototyping

In deze fase zal het visuele ontwerp van de website worden uitgewerkt. Er wordt gekeken naar kleur, typografie, afbeeldingen en andere visuele elementen. Op basis hiervan wordt een prototype gemaakt dat een goed beeld geeft van hoe de website er uiteindelijk uit zal zien.

4

Website ontwikkeling

In deze fase wordt de website gebouwd met behulp van een visuele editor en eventueel maatwerk code. Het visuele ontwerp wordt vertaald naar een werkende website, waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Het is belangrijk om regelmatig feedback te vragen aan de klant om ervoor te zorgen dat de website aan de verwachtingen voldoet en eventuele aanpassingen tijdig kunnen worden doorgevoerd.

5

Testen en lanceren

In deze fase wordt de website uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert en er geen fouten of bugs zijn. Dit omvat onder andere het testen van alle functionaliteiten en het controleren van de laadsnelheid en compatibiliteit met verschillende apparaten en browsers. Wanneer de website volledig getest en goedgekeurd is, wordt deze gelanceerd.

Wil je een professionele website laten maken die aan al jouw wensen voldoet?

René den Heijer

Stuur me gerust een mailtje
Of bel me even!