STUUR ONS EEN BERICHT

Je naam (verplicht)

Je E-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Ik heb de Privacy- en Cookie policy goed gelezen en ik ben hiermee akkoord.

CONTACT INFORMATIE

Grafische Vormgeving
& Website Realisatie

RdH-Design

Baarn

06 20435817

info@rdh-design.nl

Wilt u een (mobiele) website laten maken en zelf uw website bijhouden door middel van een CMS?

RdH-Design is gevestigd in Baarn

Websites

Bij RdH-Design is het mogelijk om een goed betaalbare website te laten realiseren. Er is met veel zorg gekozen voor een aantal cms systemen, namelijk WordPress, CMS Made Simple en in samenwerking met Site-Supply het RdH-Design CMS. Alle drie zeer gebruiksvriendelijk en krachtig, zodat wij voor elke doelgroep een website kunnen leveren.

Wij leveren een website al vanaf € 500,- inclusief bijpassend en geschikt CMS-Systeem, zodat je zelf de site kan bijhouden.

Huisstijl ontwerpen

Om alle media en reclame-uitingen er mooi te laten uitzien is het van belang om een representatieve huisstijl te hebben. RdH-Design verzorgt je logo-ontwerp, en helpt je graag bij het realiseren van bijvoorbeeld folders, visitekaartjes, briefpapier enveloppen, posters, banners en andere huisstijl gerelateerde zaken.

Neem contact op met RdH-Design

Heb je een vraag/opmerking, of ben je geïnteresseerd in één van de diensten van RdH-Design, bel dan naar 06 204 35 817, stuur een e-mail naar info@rdh-design.nl of neem contact op door onderstaand formulier in te vullen. RdH-Design laat snel van zich horen!